Gyakran Ismételt Kérdések:

Kérdés: Hogyan juthatok seed szerverhez, mi a megrendelés pontos menete?

Válasz: Jelenleg még nem működik az Online megrendelés menüpont, ezért a kapcsolat menüpont alatt bármely elérhetőségünkön vedd fel velünk a kapcsolatot: MSN, Skype, E-mail.


Kérdés: Van lehetőség próbaidő igénylésére?

Válasz: Próbaidőt nem tudunk biztosítani, a szolgáltatásunkkal napok alatt is hatalmas mennyiségű adatot lehet feltölteni, tehát rengetegen visszaélnének ezzel a lehetőséggel. Amennyiben ki szeretnéd próbálni a szolgáltatás, úgy 30 perc teszt lehetőséget tudunk biztosítani.


Kérdés: Hűségnyilatkozatot kell kötnöm?

Válasz: Hűségnyilatkozat természetesen nincs, az előfizetés határozatlan időtartamra szól, de legalább 1 hónapra.


Kérdés: Tudok a későbbiekben csomagot váltani?

Válasz: Természetesen igen, ha csomagot szeretnél váltani, csupán jelezned kell felénk e-mailben az újonnan igényelt csomagot a jelenlegi felhasználóneveddel együtt, majd a következő díjfizetésekor az új csomagnak megfelelő havi díjat juttasd el bankszámlánkra, mi pedig ennek megfelelően bővítjük a szerveredet.


Kérdés: Hogyan működik a seed szerver szolgáltatás?

Válasz: Létrehozunk egy távoli asztal hozzáférést számodra, amivel csatlakozol a szerverhez. Egy normál Windows felülettel és a uTorrent (www.utorrent.hu) szoftverrel fogsz találkozni, nem érhet meglepetés a kezelés terén. A .torrent file-okat ugyanúgy tudod betölteni és elindítani az uTorrent kliensben, a szerver letölti az adatokat (közben visszaosztja a már meglévő szeleteket), majd seed-eli az állomány(oka)t. A .torrent file-okat ugyanúgy tudod betölteni és elindítani, a szerver letölti az adatokat (közben visszaosztja a már meglévő szeleteket), majd seed-eli az állomány(oka)t. A szerverre letöltött adatokat FTP hozzáférésen keresztül le tudod tölteni.

Vagy választhatod a webes felületet is (WebUI): Létrehozunk egy webes hozzáférést számodra, amivel csatlakozol a szerverhez, egy normál böngészővel. A szerverre letöltött adatokat FTP hozzáférésen keresztül le tudod tölteni.


Kérdés: Mennyire biztonságos a tárhelyem, van lehetősége másnak hozzáférnie az adataimhoz?

Válasz: A seed szervered teljesen privát, kizárólag te használod, az általad letöltött tartalmakhoz csak a saját felhasználóneveddel és jelszavaddal lehet hozzáférni. Minden felhasználónak teljesen különálló tárhelye és hozzáférési adatai vannak.


Kérdés: A szerver aktív vagy passzív módban üzemel?

Válasz: Aktív módban.


Kérdés: Hogyan érhetem el a szerverre letöltött anyagaimat?

Válasz: FTP hozzáféréssel. Ehhez szükséged lesz az otthoni gépeden egy FTP kliensre, pl.: Total Commander (www.totalcommander.hu/letoltes) vagy FlashFXP (www.flashfxp.com/download.php).


Kérdés: Készíthetek saját torrenteket? Másik FTP szerverről tudok adatokat áttölteni?

Válasz: Igen, FTP-n keresztül tudsz adatokat feltölteni a szerveredre, majd ezekből létrehozhatod saját .torrent file-odat. Az ftp2ftp kapcsolat engedélyezve van.


Kérdés: Korlátozzátok a torrentjeim által használható sávszélességet, a fel- és letöltési sebességet vagy az FTP kapcsolatom sebességét?

Válasz: Nem, egyiket sem.

Kérdés: Milyen büntetést kapok ha átírom az előfizetett futtatható torrent szálak számát nagyobbra?

Válasz: Először három nap tiltást adunk a hozzáférésből, második alkalommal pedig végleges törlést a szerverről. Ezeket a minőség érdekében tesszük, ha mindenki 2x annyit használna mint amire előfizetett akkor nem nagyon mennének a dolgok.